Tiloissa 3.-5.5.2019

Tiloissa!-tapahtumassa Vanhan Villatehtaan taiteilijat avaavat työhuoneidensa ovet yleisölle pe 3.5. – su 5.5.2019. Samaan aikaan on Galleria Harmajassa esillä Villatehtaan taiteilijoiden pop-up-näyttely. Ajantasaista tietoa löytyy tapahtuman Facebook-sivulta.

Sen lisäksi että Pikisaari on oululaisille ja myös muualla asuville rakas keidas aivan keskustan kupeessa, alueella asuu ja työskentelee lukuisia luovan alan ammattilaisia ja taiteilijoita. Vanhan Villatehtaan Tiloissa!-tapahtumassa pääset tutustumaan tiloihin ja ihmisiin taiteen takana. Nähtävänä ja koettavana on monenlaista taidetta. Keväisiä taidehankintojakin voi työhuonevierailulla ja galleriasta halutessaan kätevästi tehdä.

Tiloissa!-tapahtumaan osallistuvat avoimin ovin Vanhan Villatehtaan taiteilijoista: Jari Huhta, Helena Kaikkonen, Leena Kangas, Anni Kinnunen, Sakari Matinlauri, Daniel Nagy, Päivi Pussila, Lauri Rankka, Kari Södö ja Veikko Törmänen.

Galleria Harmajan pop-up-näyttelyssä ovat yllämainittujen lisäksi teoksillaan mukana myös Vesa Ranta, Riikka Soininen, Raimo Törhönen…

Lisäksi lauantaina klo 10-16 Janica Karasti Photography tarjoaa pop-up-studiokuvausta Studio Villatehtaalla (käynti Vanhan Villatehtaan ovesta, 2. kerros). Maksu käteisellä tai laskulla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yhtä aikaa Villatehtaan alueella ovat myös OSAOn kevätmyyjäiset.
Kahvilavaunu mukana menossa koko tapahtuman ajan!

/// Pikisaari is an island located just off the city center of Oulu with a lot of artists and other creative professionals living and working here. From May 3rd to 5th in Vanha Villatehdas (the old wool factory) Tiloissa! (In Spaces!) opens the doors to the public. You’re warmly welcome to meet&talk with the artists and see the spaces where art is created! ///

♥ LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PIKISAAREEN /// YOU ARE WARMLY WELCOME TO PIKISAARI ♥